Vampyyrit

Vampyyreita on ollut jo aina. Tai niin ainakin väitetään. Kukaan ei tiedä mistä ne ovat tulleet ja miksi. Jotkut puhuvat että heillä olisi yhteys Kainiin ja Aabeliin, mutta kukapa ei haluisi laittaa juuriaan Raamattuun. Voi olla että radioaktiivinen lepakko on purrut tai ehkä jopa joku alkudemoni puraisi ihmistä. Mene ja tiedä. Mutta se tiedetään että niitä on ollut hiton kauan.
Vampyyrit tarvitsevat elääkseen verta. Sen ei tarvitse olla tuoretta tai ihmisestä. Ihmisen veri on parasta ja vaikuttaa tehokkaammin kuin muut. Nykyään markkinoilla on muutaman vuoden veritabletteja, joita voi napsia sellaisenaan tai laimentaa veteen. Vaikutus on sama kuin normaalissa veressä, mutta vain laimeampi. Usein tabletteja saa ottaa kerralla monta, jotta nälkä pysyisi poissa.
Vampyyreilla on ihmistä suuremmat voimat ja elävät pidempään. Vampyyriksi synnytään, ei muututa. Tai voi muuttua, mutta silloin on vain ihminen vampyyrin vallassa. Ihminen voi myös taantua verenhimoisen pedon tasolle, jolloin siitä tulee Level E:n vampyyri. Ihmisestä ei ole enää silloin mitään jäljellä ja ainut vapautus on kuolema. Vampyyrit voivat mennä naimisiin ihmisten kanssa ja saada silloin vielä vampyyrijälkeläisiä, aristokraatteja. Vasta kun muutama sukupolvi on mennyt ilman vampyyriverta syntyy ihmisjälkeläisiä. On olemassa puhdasverisiä vampyyreita, jotka ovat suoraa linjaa alkuperäisistä sukulinjoista. Niihin sukulinjoihin ei ole missään vaiheessa sekoittunut yhtään ihmisverta.
 
Se miten vampyyreilta voi suojautua on vain niiden ja metsästäjien tiedossa. Ehkä sitä voi kokeilla mikä toimii?