Maailmasta yleisesti

Elämme tässä maailmassa tässä hetkessä. On vain yksi poikkeus. Meidän ympärillämme asuu vampyyreita. Ihan oikeasti. Ei mitään Draculoita tai Culleneita, vaan jotain siltä väliltä. Ylväitä, vanhoja ja oikein hyvin meidän ympärille soluttautuneita. Ehkä Twitterissä seuraamasi tyyppi tai lempi näyttelijäsi onkin vampyyri. Ja aina jos on vampyyreita, niin on niitä tyyppejä jotka niitä metsästää. Ei normaalit ihmiset tiedä niistä mitään. Eikä varmaan ikinä tulekaan tietämään. Mutta näin vaan on. Deal with it.

 

Vampyyrien maailma on aina pidetty piilossa ja niin tulee olemaan. Heillä ei ole mikään tarve tulla esiin ja uskotaan ettei ihmiset sitä edes haluisi.

 

Above Apes:

Siis kaikki on kuullut Above Apestä. Jos ei ole, niin olet kasvanut tynnyrissä ja elänytkin siellä viimeiset 30 vuotta (ok, bändi on kyl aika uusi, mutta anyways). Viimeisen 5 vuoden aikana jätkät on vetänyt sellaista rundia ettei uskois! Palkintoja tippuu joka gaalasta ja kaikki haluaa ne esiintymään juhliinsa. Porukka juuri sai maailmankiertueen kasaan (sen neljännen) ja kuulemma alkavat kasaamaan uutta levyä. Nimmari joltain bändin jäseneltä on melkein siunaus. Monen ihmisen sydän on murtunut lukiessaan loppuunmyytyjen keikkojen uutisia. Ei ole vieläkään yhtään keikkaa nimittäin myyty loppuun yli 30 minuutin. Lumoavia miehiä!

Bändi soittaa vähän kaikkea, mutta painottaa klassiseen rokkiin. Ja se on nyt niin in!