Hahmot

Päiväluokka

Denver Knight - Valvojaoppilas (mies) (M)

Iiro J *

Denver on perusluonteeltaan laiska, vaikkakin tiedonjanoinen. Jos kuitenkin haluaisit tietää vanhoista tapahtumista, hän on ihminen jota lähestyä. Jos Denver ei ole välttelemässä muita valvojaoppilaita kavereidensa luona, löytää hänet todennäköisimmin kirjastosta kirjakasan alta nukkumasta.

 

Renee Webb - Valvojaoppilas (nainen) (M)

Noora S *

Siinä missä Denver on laiska, on Renee toimija. Renee innokkaimpia valvojaoppilaita joita koulussa on ollut, ja vaikkei hän kamppaakaan väärissä paikoissa harhailevia oppilaita, ei hän siltikään ole turhan lempeä tehtäviään suorittaessa.

 

Retta Mcnalty (nainen) (M)

Noora K *

Tammyn ja Damianin paras ystävä. Ystävällinen nuori nainen, joka vaikuttaa salaavan jotain vakavaa, josta ei kuitenkaan ole puhunut kellekään. Ihailee yöluokan jäseniä, erityisesti erästä kova äänistä naista...

 

Damian Lavit (mies) (K)

Hannele T *

Erottamaton Tammyn ja Rettan kanssa. Ujo poika, joka kuitenkin jakaa ystäviensä kiinnostuksen populaarikulttuurin hypettämiin vampyyreihin. Ihailee yöluokkalaisten kauneutta ja eleganssia avoimesti.

 

Tammy Cobb (nainen) (M)

Johanna S *

Tammy on voimakastahtoinen nuori nainen, jolla on vakavanlaatuinen pakkomielle vampyyreista ja erityisesti Twilight-kirjasarjasta. Koska vampyyreita ei ole vielä hänen elämäänsä tullut, on hän viimeisen lukuvuoden aikana ihaillut avoimesti jokaista yöluokan jäsentä ystäviensä Rettan ja Damianin kanssa.

 

Jaime Tófa (nainen) (T)

Maiju H *

Jaime tietää kaikesta kaiken. Tai ainakin niin luulee. Ja ehkä tietääkin. Jos koulussa on tapahtunut jotain, niin Jaime kyllä kertoo siitä kaikille. Halusi tai ei. Mutta jos jostain tarvitsee tietää niin tältä naiselta saa varmasti tietoa. Eipä siis ihme että hän opiskelee journalistiksi ja kantelee myös kameraa mukanaan, ihan vaan varmuuden vuoksi.

 

Jett Hantron (mies) (K)

Elli O *

Mitä niin hienoa yöluokkalaisissa on? Ei mitään, jos Jettiltä kysytään. Kuvittelevat olevansa jotakin, ja on naurettavaa että ihmiset lähtevät siihen mukaan. Riitelee usein aiheesta erityisesti Tammy Cobbin johtaman seurueen ja Yasmin Winslown kanssa.

 

Emmy Kerena (nainen) (M)

Laura H *

Emmy on se outo runotyttö, joka uskoo vakaasti maailman loppuvan, liskokuninkaiden hallitsevan Amerikkaa ja yöluokkalaisten olevan vampyyreita. Kukaan ei kuitenkaan ota tyttöä tosissaan, eihän vampyyreita ole olemassakaan.

 

Mya Woods (nainen) (K)

Karita M *

Griffithin suvun suojeluksessa oleva orpotyttö, kasvatettu Milo Griffithin siskona. Ei pidä yöluokasta liikkuvista huhuista, kysehän on ainoastaan iltakoulua käyvistä opiskelijoista. Milo perheineen ovat ainakin tavallisia. Tulee toimeen luokkakavereidensa kanssa, kiitos iloisen persoonansa.

 

Maximillian Read (mies) (M)

Aleksi J *

Menestyneen bisnesperheen ainut perillinen ja Daveyn paras ystävä. Lukuvuoden aikana Max on kuitenkin ollut paljon omilla teillään.

 

Davey Jules (mies) (M)

Leigh V *

Davey on todella siisti tyyppi. Tai niin hän ainakin luulee.

 

Rupert Cowley (mies) (M)

Emmi S *

Hiljainen ja rauhallinen historian opiskelija, jolla on hieman punertavat silmät. Kukaan ei ole vielä saanut kysyttyä miksi.

 

Dannie Sledge (mies) (K)

Jenni A*

Mukava jätkä, pitää huhun mukaan jenkki sarjakuvista mutta nörtti pojathan ovat söpöjä. Akatemian lahjakkaimpia oppilaita ja nauttii Bertien seurasta, älyköt kai viihtyvät yhdessä.

 

Bertie Cale  (nainen) (K)

Mira S*

Akatemian lahjakkaimpia opiskelijoita, aina nenä kiinni kirjassa tai lausumassa ylimielisiä kommenttejaan. Pääsee varmasti huippuyliopistoon akatemian jälkeen. Bertie toivottavasti poistuu juhlista pikaisesti, muuten hänen terävä kielensä saattaa pilata muiden ilon.

 

Yasmin Winslow (nainen) (K)

Kirsi V *

Haluaa vaihtaa yöluokkaan mutta ei ole vielä saanut rehtorin suostumusta asiaan. Ei peittele palvovaa ihailuaan Ivoria kohtaan.

 

 

Yöluokka

Lemoine Edgar - Valvojaoppilas (mies) (T)

Pauliina R *

Yöluokan valvojaoppilas joka näyttää hyvin usein nyrpeää naamaa. Partioi innokkaasti tiluksilla ja hyvinkin kovin ottein heittää harhailijoita takaisin sisätiloihin. Hän ei näytä olevan kovin innoissaan tanssiaisissa, koska on jo monta kertaa ilmaissut niiden olevan turhat ja senkin ajan voisi vaikka nukkua.

 

Charlene Tamara - Valvojaoppilas (nainen) (T)

Laura-Maria M*

Charlene tulee hyvin toimeen niin yöluokkalaisten kuin päiväluokkalaistenkin kanssa. Siksi monet toivovatkin tapaavansa hänet harha reissuillaan, koska tietävät ettei Charlene ainakaan kamppaa maahan. On hyvää pataa päiväluokan Reneen kanssa.

 

Milo Griffith (mies) (K)

Paula I *

Myan Woodsin kasvattiveli. Sulavakäytöksinen ja miellyttävä nuori mies hienosta suvusta. Viettää erittäin paljon aikaa Fabienin kanssa.

 

Fabien Dieudonne (mies) (T)

Henniina I*

Fabien on yöluokan pitkäaikaisin opiskelija. Hän on itse asiassaa ollut koulussa sen koko olemassaolon ajan, eli 7 vuotta, koska on ollut mukana perustamassa yöluokkaa. Ehkä hän toimii jonkinlaisenaa tutoorina sitten muille yöluokkalaisille. Vaikuttaa vähän synkeän ylimieliseltä, mutta hurmaava olemus vie jalat alta niin tytöiltä kuin pojiltakin.

 

Leonora Whinely (nainen) (K)

Aino K *

Leonoran isä Vasco Whinely toimii yöluokkalaisten opettajana. Itsevarma ja kova ääninen nuori nainen, joka tuo mielipiteensä esille etiketistä tarkan isänsä mielestä liiankin rohkeasti. Riitelee usein isänsä kanssa, mutta eivätkös ne perheet ole läheisimpiä, missä riidellään eniten?

 

Junius Drake (mies) (K)

Tanja R *

Leonora Whinelyn paras ystävä. Toisin kuin Leonora, Junius on sarkastinen nuori mies, jonka sanojen kuvittelisi loukkaavan temperamenttista Leonoraa, mutta he tulevat yllättävän hyvin toimeen. Junius  tuntuu jakavan Leonoran maailmankuvan ja nauttivan hänen seurastaan. Alkanut hiljattain tapailla Lynna Minoria.

 

Lynna Minor (nainen) (M)

Laura-Mari L*

Lynna ei erotu yöluokassa kuin kiinnostuksellaan päiväluokkaan. Voikin vain ihmetellä kuinka erilainen tyttö onkaan verrattuna serkkuunsa Augustiin.

 

August Sales (mies) (M)

Herkko P*

Yhtenä koulun vanhimmista opiskelijoista Augustilla on merkillisen vähän vaikutusvaltaa. Hän ei vaikuta kuitenkaan kiinnostuneen yöluokan kuvioista, vaan on keskittynyt serkkunsa Lynnan kanssa väittelemiseen.

 

Ivor Lavinia (mies) (K)

Tricen T *

Jos on yhtään perillä leffoista, muodista tai ylipäätään mistään, tietää kuka Ivor on, sillä hän löytyy joka toisen lehden sivuilta. Ivor on vuoden lupaavin nuori näyttelijä, uransa huipulla. Hyvin suosittu nuorten keskuudessa ja itsekin hyvin tietoinen vetovoimastaan. Harmi, että hänellä näyttää olevan juttua Gail Starrin kanssa.

 

Nelda Kienna (nainen) (K)

Essi I *

Nelda on hieman pelottavan oloinen, aina roikkuu Fabienin perässä - ihan kuin joku palkattu henkivartija.Taitaa olla rakastunut Fabieniin (kukapa ei olisi)  mutta tunteiden on pakko olla yksipuolisia.

 

Swapna Nagendra (mies) (K)

Kiira K *

Swapna on akatemian Intialainen ulkomaalaisvahvistus joka on ollut koulussa vasta muutaman kuukauden ajan. Nuori mies vaikuttaa hieman uhkaavalta ja ilkeät huhut kertovat, että Swapna on lähetetty kotimaastaan ulkomaille rauhoittumaan.

 

Gail Starr (nainen) (M)

Katja H*

Gail on suuren perheen nuorimpia jäseniä, joka viettää suurimman osan vapaa-ajasta harhailemalla koulun mailla. Hän viihtyy paljon Lynnan ja Ivorin seurassa.

 

Jenna Sharalyn (nainen) (M)

Tanja H*

Jenna on kaikin puolin tavallinen hyvä opiskelija hyvästä suvusta, joka tulee toimeen kaikkien yöluokkalaisten kanssa. Hän viihtyy kuitenkin paljon itsekseen, eikä siksi kerääkään paljoa huomiota itseensä.

 

Reanea Paulene (nainen) (T)

Jenna K *

Reanea on yleisen positiivinen ja innostunut ihminen. Hän haluaa selkeästi tulla kaikkien kanssa toimeen ja monet hänen ympärillään pyörivät. Moni tyttö on kateellinen hänelle, sillä Reanea tulee toimeen Ivorin kanssa tosi hyvin.

 

Garey Fulk (mies) (K)

Annina L *

Garey haluaa vain olla rauhassa omien ajatustensa kanssa. Hän on synkkä ja syrjäänvetäytyvä nuori mies joka tuskin tulee olemaan juhlien ilopilleri. Viime aikoina hänet ollaan nähty kuitenkin yllättävän usein juttelemassa Denwer Knightille.

 

 

Aikuiset/muut

Millian “Mill” Decay (nainen) 

Taru L*

Koulun rehtori on hieman omituinen. Punaisine silmineen tuo pelottavan vaikutelman, mutta hetken keskusteltuaan hänen kanssaan että rehtori on ehkä toisella tapaa pelottava. Haluaa olla kaikkien kaveri, innostuu turhan helposti ja välillä draamailee turhankin suureen ääneen.

 

Vasco Whinery (mies) (T)

Arttu L *

Yöluokan etiikan opettaja. Jäykän tylsä mies, jonka tytär opiskelee yöluokalla. Kuitenkin käyttäytyy mitä kohteliaimmin ja on välillä turhan tarkka etiketeistä. Hänen tyttärensä opiskelee yöluokalla, mutta ei näytä päästävän tytärtään helpolla.

 

Valentin “Val” Sherburne (mies) (T)

Mauno J *

Valentin, tai ihan vaan Val, on jokaisen tytön (ja pojan) märkä uni. Val on julkaissut muutaman runokirjan ja toimii nykyään koulussa kirjallisuuden opettajana. Päiväluokan oppilaat keräsivät adressin, jotta saisivat edes muutaman tunnin Valin pitämänä ja pyyntöön suostuttiin lopulta. Leppoisa, mukava ja rento herrasmies.

 

Amalia Sundén (nainen) (T)

Melina C

Hieman hiljainen historian opettaja päiväluokalta. Amaliassa on hieman nörtin vikaa ja usein osallistuukin mukaan keskusteluihin elokuvista ja sarjoista. Oppilaat tietävätkin kuinka helposti tunnilla pystyy vaihtamaan tylsän hissantunnin aiheeksi Underworldin vampyyri ja ihmissusi sodat. Monet saattavan muistaa Amalian kidnappaus jutusta 10 vuotta sitten. Hänet kidnapattiin, mutta pääsi karkuun. Tosi iso juttu silloin, koska kidnappaaja pääsi karkuun, vaikka sitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa.

 

Sebastian Giles (mies) (T)

Ilse T*

Sebastian rakastaa salaliittojateorioita ja usein niitä näkeekin ympärillään. Lainopettaja on hyvinkin epäilevä ihmisten ryhmittäytyessä ja on moneen kertaan sanonut että yöluokka on selvästi jokin peiteluokka ja siellä koulutetaan salamurhaajia, agentteja, hippejä, rakennetaan UFOja, aikakoneita… Kaikesta huolimatta hän on hyvä opettaja.

 

Cora Victors (nainen) (T)

Satu K*

Coran on välillä nähty kävelevän koulun tiluksilla ja usein hän onkin rehtorin seurassa puhumassa jostain selkeästi tärkeästä. Välillä hän ottaa joitain opiskelijoita mukaansa jonnekin, mutta kukaan ei paljasta että minne. Muutamana viime vuotena on tanssiaisissa Cora ollut järjestyksen valvojana ja niin varmaan tänäkin vuonna. Mukava, mutta välillä jotenkin surullisen vakava.

 

 
 
Pelissä ei ole NPC hahmoja, joten koulutanssiaisten mukaisesti jokainen pääsee osalliseksi keittiövuoroista. Se tarkoittaa ruuan esillepanoa, varmistamista että juomat ei lopu ja pienen naposteltavan tekemistä.