Mallinnukset

Pelissä ei ketään OIKEASTI ahdistella tai luoda tilanteita joka voisi olla pelaajalle ahdistava. Siksi pelissä mallinnetaan tiettyjä asioita:
 
- Suutelu tehdään painamalla kämmenet vastakkain. 
- Seksi hartiahierollanna kasvokkain.
- Tappelut hitaasti ja pelaajan kanssa sovitusti. Emme halua että paikat hajoaa, joten olkaa varovaisia aina.
- Lyönnit tehdään hitaasti ja sovitusti pelaajan kanssa (joillain saattaa olla helposti hajoavia paikkoja, joten toista tulee varoa)
- Aseella ampuessa sanotaan kovaa "LAUKAUS ja sitten ilmoitetaan mihin ammutaan. Jos paikalla on monia, niin ilmotetaan myös kohde esim "LAUKAUS Rehtori, vasen polvi"
- Maagiset voimat kerrotaan peliohjeella, kuten "Peliohje, vetesi lasissa jäätyy"
- Jos pelissä vampyyri sattuu juomaan verta, niin hänen tulee hakea sovitusta paikasta otsalleen punainen huivi ja pitää sitä noin 5 minuuttia. Tämä siksi että verta juoneen vampyyrin silmät ovat noin 5 minuuttia punaiset. Jos verta on juotu jostain ihmisestä, niin samassa paikassa on punainen meikkikynä, jolla tulee piirtää pistojäljet.
 
Turvasanana toimii "turvasana". Eli jos tilanne on liian ahdistava, niin ilmoita vastapelaajalle sanomalla "turvasana", niin hän osaa perääntyä tilanteesta.
 
Jos pelissä tapahtuu jotain mikä on offgame vaarallista, kuten joltain menee polvi paikoiltaan, niin huudetaan "HOLD". Tällöin peli pysähtyy ja jatkuu vasta kun pelinjohto toisin ilmoittaa.