Blood on the dance floor LARP

On taas aika jokavuotisen Rose akatemian tanssiaisten. Tai bileiden. Ihan miten sen nyt haluaa ilmaista. Tämä on ainut juhla johon osallistuu niin päivä- kuin yöluokka, jotka ovat muuten aina erillään. Kuulemma siksi, että yöluokka on niin eliittiä porukkaa. Haluavat kuulemma asua omassa kuplassaan ja ovat maksaneet omaisuuksia saadakseen käydä koulua öisin. Omituista, mutta rikkailla on varaa olla.
No kuitenkin. Ne tanssiaiset/bileet on joka vuotiset ja aivan mahtavat! Siellä on hassut 15 minuutin valssit välillä ja sitten hemmetin hyvää musaa. No tietty vähän draamaa, mutta jos kasa nuoria kokoontuu, niin tietty on draamaa. Kuulemma nyt olisi tulossa jotenkin enemmän vanhoja aikuisiakin valvomaan nuoria aikuisia. Jos siellä olisi joku cool tyyppi. Puhetta on ollut jostain bändistäkin! Tule mukaan. Niin siis jos kuulut Rosen akatemiaan. Ei sinne muut pääse.

Vampyyreita, metsästäjiä, yliluonnollisia juttua? Nehän ovat vaan huonoa Hollywood viihdettä. No ei tässä maailmassa. Vampyyrit ovat totta ja ehkäpä jopa lempi elokuvatähtesi on yksi heistä. Mutta kaikkien turvallisuuden takia heidän oikea luonto pidetään salassa. Vampyyreista ei tiedä kuin he itse ja vampyyrienmetsästäjät.
Rose akatemia on aikuisopisto jossa päiväluokassa on normaaleja ihmisiä ja yöluokassa vampyyreita. Luokat ovat tiukasti erotettuja ja ne kohtaavat vain kun päiväluokka lähtee koululta ja yöluokka tulee. Koulun tarkoitus on parantaa vampyyrien yhteistyötä ihmisten kanssa ja vakuuttaa vampyyrienmetsästäjien kilta että vampyyreita ei tarvitse valvoa tauotta. Koululla on metsästäjien edustajia valvomassa koulun toimintaa.

 

Kyseessä löyhästi Vampire Knight-mangaan sijoittuva liveroolipeli n. 30 henkilölle. Peli sijoittuu nykypäivään vaihtoehtoiseen todellisuuteen.

Ikäraja on joustava 18, eli jo aikaisemmin pelannut saattaa päästä alle 18-vuotiaana.
Teemaltaan peli on draamaan ja jännitykseen sijoittuva bilepeli. 
Ilmoittautuminen aukeaa tammi/helmikuussa

Uutiset

Päivittelyä

08.12.2014 19:19
Tänään on kasa juttuja päivitelty sivuille

Nyt se alkaa!

04.12.2014 12:51
Pelin sivuja on alettu vähitellen rakentamaan. Joulukuun aikana sivut pitäisi olla kunnossa, joten...
<< 1 | 2